Jeg er uddannet spirituel dyrehealer. Kanaliseret af Linda Colibert.

Som spirituel dyrehealer arbejder jeg meget med mit klarsyn, og min indfølingsevne og har kontakt til den åndelige verden bagved dyret.

Dyr fungerer sjæleligt og åndeligt på langt højere frekvenser, end vi mennesker gør. Energimæssigt er dyr opbygget anderledes end os mennesker, og mange ting spiller på dyrenes mentale og fysiske velbefindende.

Jeg ser og mærker dyrets energier via chakraer og deres auraer. Negative energier kan ophobes i dyrets aura, ligesom i menneskers.

Negativitet i form af rester – fra omgivelserne, fra andre dyr eller mennesker, der er i nærheden af dyret. Negativiteten kan føre til sygdom.

På samme måde som mennesker kan dyr lide af følelsesmæssige traumer.

Når dyr bliver mishandlet, forladt eller fjernet fra deres tryghed hos en kærlig familie og anbragt i et koldt bur på et internat kan de lide af følelsesmæssige traumer.

Internater er en fantastisk mulighed for at redde dyr fra forskellige alvorlige omstændigheder, men for et dyr, der kun kender til kærlighed og tryghed, er sådan et sted skræmmende. Der er mange grunde til, at dyr lider af følelsesmæssige traumer.

De fleste af os har et ømt punkt for dyr og ikke mindst vores egne kæledyr. Dyr giver os uendelig meget kærlighed uden at forvente noget igen. Det kan dog ske, at vores dyr bliver syge eller begynder at opføre sig mærkværdigt – og i visse tilfælde, kan det ud over en dygtig dyrlæge være en idé at supplere med en Angelic Reiki® Healing er et særdeles effektivt redskab.

Healingen foregår bedst i dyrets eget hjem. Dyr er følsomme over for andre energier og opfanger energier fra deres omgivelser – fra naturen, andre dyr og fra mennesker. De kan ikke sortere i energierne og ved således ikke, hvad der er deres egen og andres. Deres energisystem præges af den energi, de færdes i, og de tager til sig, hvad der omgiver dem, og hvad de har ”med i bagagen”.

Det er altid en fornøjelse at lave healing på dyr. De har en ‘intuitiv’ fornemmelse af, at dette gør dem godt, og de samarbejder tillidsfuldt. Og de har ikke nogen fordomme for denne behandlingsform.

Jeg har mest erfaring med healing af hunde Og katte, men alle dyr er naturligvis velkomne.

Under healingen falder dit dyr til ro, og du kan se, hvordan det reagerer over for energien. Mange dyr smasker, lukker øjnene og reagerer på healingen med dybe vejrtrækninger.

Nogle dyr mærker healingen så kraftigt, at jeg er nødt til at ”skrue ned for varmen”. Når dyr har modtaget den healing, de har brug, går de som regel væk fra behandleren og finder vej til deres vandskål.

“Crossing over “ Jeg kan hjælpe dyr med at transcendere ” Gå over ” på den anden side “ Energierne er lindrende og hjælper til at lede dyret hjem med kærlighed.