Er der åndelig aktivitet eller anden energi, der genere dig.

Kan jeg tilbyde at rense dit hjem. Jeg bruger mine clairvoyante evner, og mit klarsyn, i samarbejde med min indre shaman til rense huse for afdøde.

Når der ikke er rart at være i et rum, hus, lejlighed eller på kontoret behøver det ikke nødvendigvis at være en afdød der laver uro. Dvs, at der tidligere kan være sket hændelser et bestemt sted i huset, som gør at der er opstået en tung energi i et eller flere rum.

Det kan være energi fra tidligere oplevelser i huset (følelser, mentalt og traumatiske oplevelser). Der kan også være tale om et “energiaftryk”. De fleste kender til det, at komme ind i et værelse, hvor der lige har været et skænderi , og man kan simpelthen mærke den túnge stemning i rummet – det er et energi aftryk. Energi aftryk kan holde ved i lang tid, men kan rimelig nemt ændres til noget rart og godt.

Det kan også være en der på den ene eller anden måde er kommet til- /eller som evt. har en relation- samt et budskab til en eller flere af de der bor i boligen nu. Dette er nogle af de mest almindelige ting, som folk med hjemsøgte huse/ boliger oplever. Den er gal med de elektriske installationer – lyset tændes og slukkes, fjernsynet eller radioen tændes, slukkes eller skifter kanal.

Det kan være, at du har følelsen af at blive overvåget, eller at nogen til tider puster dig i nakken eller nogen nusser dig i håret. Uforklarlige skygger – det kan være en skygge, du lige ser ud af øjenkrogen.

Disse skygger har ofte form som et menneske. Uforklarlige lyde: Fodtrin, bankelyde, lyden af noget der tabes. Nogle gange kan lydene være høje og andre gange meget svagt.​

Husdyr kæledyr reagerer anderledes end normalt. Det kan være dit barn/børn sover uroligt, ser “personer”, eller er bange på uforklarlig vis.

Symptomerne kan være mange forskellige og flere end dem der er beskrevet. Efter rensning bliver der “stille”, og der vil hvile en fred og ro over huset / boligen / kontoret / værelset der er blevet renset.

Energien vil føles meget lettere, og dette vil kunne mærkes med det samme. Efterfølgende vil jeg ved et kort besøg mere, sikre mig at der forbliver ro – , og at roen holder ved.

shamanisk husrens