Workshoppen henvender sig til dig som vil arbejde på et dybere plan igennem rejsen i de 12 chakra og samt aktivering af hvert enkelt chakra.

Dette er en fantastisk mulighed til din spirituelle udvikling.

På denne workshop vil jeg guide dig igennem de 12 chakra med fokus på hvert enkelt chakra. Gennem dybere kontakt i det enkelte chakra kommer du ind og mærker hvor dit chakra kan være blokeret og hvor det flyder frit.Mange mennesker går rundt med ubalancer. 

De oplevelser vi har med os, kan være så stærke at det manifestere sig fysisk eller psykisk i kroppen.

Hvor sidder følelsen i kroppen? Sidder den i halsen, i maven, i solar plexus, i brystet eller et helt andet sted? Og hvordan føles den? Er den sammentrækkende eller udvidende?

Du får redskaber til at slippe blokeringer. Til hvert chakra får du mulighed for at arbejde med krystaller og engle energien som du er forbundet til. Du vil her efter skabe harmoni mellem krop sind og sjæl.

Der findes mange teknikker til åbning og afbalancering af chakraerne desværre har jeg oplevet at rigtig mange mennesker bliver åbnet op, og desværre ikke får afviklet gamle fastlåste følelser som trauma, hjerte sorg mm. Som er så vigtigt at slippe af med ! For at du kan udvikle dit fulde potentiale. Du går altså glip af alt guldet der er gemt i dig. Og det er bestemt ikke meningen.

Med denne åbning til de 12 chakra får du en jordforbindelse, som rækker dybt ned i jorden og langt op ind til midten af universet. Nøglen til kildens visdom.

Tilmelding sendes til: kontakt@sjaelen-kalder.dk Her efter vil du modtage en mail at din plads er reserveret.

Tilmelding via mobil 50 70 23 33 Her efter vil du modtage sms at din plads er reserveret.

Betaling via MobilePay. 573426

Betaling via bank. 0541-0000246200